BOKA GRATIS HÄMTNING av din trasiga/skrotbil i stockholm

OCH FÅ UPP TILL 6000 KR ersättning.

Varför skrota bilen hos oss?

Du får kostnadsfritt hämtning och ersättning upp till 6000 kr

Stockholm Bilskrot

Enkla

Snabba

Seriösa

Med mångåriga erfarenheter av att skrota bilar i Stockholm så gör vi det enkelt för dig. Kontakta oss så sköter vi resten. Alltid på dina villkor.

Att driva bilskrot i Stockholm kan vara hektiskt. Men vi ser det som en utmaning att ständigt leva upp till våra kunders krav.  Därför håller vi alltid högt tempo.

Vi vet att det numera råder höga krav och förväntningar. Med såväl miljön som våra kunders intressen i fokus så tar vi ansvar för hela skrotningsprocessen.

   

Skrota bilen i Stockholm

Hur går man egentligen tillväga om man vill skrota bilen? Vår idé är att göra det så enkelt som möjligt. Du kontaktar oss så tar vi hand om allt. Hela vägen från upphämtning till skrotning. Vi ser till att allt sker i enlighet med gällande miljökrav och på ett snyggt, smidigt och enkelt sätt.

Ta chansen att skrota bilen på ett enklare sätt!

På Coolcompany är vi helt enkelt vana med att hantera bilar. Att skrota bilen Stockholm är något som allt ifrån privatpersoner till försäkringsbolag, organisationer, kommuner och myndigheter i området förr eller senare kommer att behöva göra. Med ett stort antal återkommande kunder är vi nöjda över att många fortsätter att välja just oss för att skrota bilen. Kontakta oss så ser vi till att lösa situationen på bästa möjliga sätt. Alltid utifrån dina egna önskemål

·       Första steget är alltid att kontakta oss.

·       Se till att del 2 av registreringsbeviset är undertecknat.

·       Vi hämtar bilen och tar hand om allt.

Genom att välja oss så kan du vara säker på att skrotningen sker i enlighet med alla tillämpliga miljö- och branschcertifieringar. Uttjänta fordon eller bilar som inte längre fyller någon funktion. Vi tar hand om allt.

Att skrota en bil i Stockholm, liksom i resten av Sverige, innebär att du avyttrar din bil på ett ansvarsfullt och lagligt sätt. Här är stegen du bör följa för att skrota din bil i Stockholm:

  1. Förbered din bil: Ta bort personliga tillhörigheter och rengör bilen från skräp och eventuell förorening.

  2. Avregistrera bilen: Innan du skrotar din bil måste den avregistreras från Transportstyrelsen. Detta kan göras online eller på en skatteverkskontor. Du behöver bilens registreringsbevis för att göra detta.

  3. Välj ett auktoriserat bilskrot: Det är viktigt att välja en auktoriserad bilskrot som följer miljölagar och regler. I Stockholm och omgivande områden finns flera auktoriserade bilskrotar.

  4. Kontakta bilskrot: Ring eller besök bilskrotens kontor och diskutera ditt ärende. De kommer att informera dig om deras procedurer och eventuella avgifter som kan vara involverade.

  5. Leverera bilen: Du kommer att behöva ta bilen till bilskroten eller använda deras bärgningstjänst om de erbjuder det. Se till att överlämna alla nödvändiga dokument och registreringsbevis.

  6. Bekräftelse på skrotning: Efter att bilen har skrotats kommer bilskrotet att ge dig ett intyg eller ett bevis på skrotning. Detta dokument är viktigt för att du inte ska behöva betala fordonsskatt för bilen i framtiden.

  7. Följ upp med Transportstyrelsen: Efter skrotning, kontakta Transportstyrelsen för att bekräfta att din bil har avregistrerats och att du inte längre är ansvarig för fordonsskatt eller andra fordonrelaterade avgifter.

Det är viktigt att följa dessa steg för att säkerställa att du skrotar din bil på ett lagligt och miljövänligt sätt. Genom att använda en auktoriserad bilskrot hjälper du också till att minska miljöpåverkan genom att se till att fordonskomponenter återvinns och avfallsprodukter hanteras korrekt.